26. 8. 2017

SWIMMING IN...

# 1 LAKE



Ako prvé sme sa toto leto boli schladiť v jazere Bled. Pri našej prvej návšteve jazera sme boli bez plaviek a nepripravený na kúpanie, čo sme ľutovali (hlavne ja), tak sme sa rozhodli vrátiť sa k jazeru a okúpať sa. Voda bola príjemne teplá a čistá. Pláž je pekne upravená, na jednej časti pláže sú stromy vytvárajúce tieň. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácia, predajňa a platené toalety.

# 2 RIVER


Počas letnej dovolenky sme boli niekoľko dní v Kysáči a keďže dni boli horúce, s kúmou Andreou a jej dcérami Vaňou a Majou sme sa rozhodli, že si urobíme relaxujúci deň na Štrande, kde sme sa dosýta vykúpali v Dunaji. Vylihovali sme v tieni pod slnečníkom, káva v jednej ruke, Plazma v druhej, slnko hreje, voda chladí, čo môže byť lepšie?

# 3 POOL



Do Petrolandu na bazény sme sa vybrali jedno poobede s mamou a starkou. Už plné parkovisko naznačovalo, že bude areál aquaparku plný. Po krátkom hľadaní sme si našli štyri ležadlá pokope a kúpanie sa mohlo začať. Vyskúšali sme každý bazén, ale na tobogany sa nám v dlhých radoch nechcelo čakať (všetky sme už vyskúšali pri minulej návšteve), radšej sme si pochutnali na zmrzline.

# 4 SEA


Ako čerešňa na torte, na záver dovolenky sme sa dosýta vykúpali v mori. Toto leto sme po prvýkrát vyskúšali Slovinské pobrežie a páči sa nám! Nachádza sa neďaleko od Ljubljany, je čisté a cenovo dostupné. Viacej sa o našej dovolenke v Kopri dočítate v tomto článku.


Kde ste sa kúpali toto leto? Alebo ešte len budete?

0 comments:

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.