28. 11. 2016

,

Žltá & Čierna


Keď som na FB prvý krát videla náhrdelníky od Matilda Makes hneď na prvý pohľad sa mi zapáčili. Keďže si každý rok v novembri s priateľom dávame darčeky, ja som už pre seba mala vybratý. Informovala som Ivana o svojom novom objave a už som si aj objednávala náhrdelník v mojej obľúbenej žltej farbe (presnejšie žltý neón).

Práve vtedy som si na stránke všimla novinku od Matilda Makes – náušnice! Samozrejme že sa patrí hneď si spolu objednať komplet. Balíček bol do pár dní na pošte a už bolo iba treba dočkať dátum kedy darček prekvapene rozbalím.

Náhrdelník je fakt nádherný, žiarivý, skvostný – splnil všetky moje očakávania, vyplatilo sa dlhé čakanie. Už som ho aj viac krát mala na sebe a nemohla som si nevšimnúť zvedavé pohľady okoloidúcich. Teším sa na jeho ďalšie nosenie!



Pôvodne som si do obchodu išla kúpiť už skôr vyhliadnuté čižmy po kolená, ale namiesto toho som sa domov vrátila s čiernymi koženými členkovými topánkami.

Keď sobotu ráno vyšlo slniečko, bolo jasné (ako deň), že treba ísť von na prechádzku a vyvenčiť nové čižmičky. Zatúlali sme sa do neďalekej Tabačky na kávu, posedeli v parku a vychutnali si slnečné lúče.

Topánky sa ukázali ako výborná kúpa, úplne sú pohodlné a vďaka čiernej farbe ľahko kombinovateľné ku každému outfitu. Obliekla som si k nim jednoduché, pohodlné žlté šaty s vreckami a obľúbené hrubé  bodkované pančuchy.

náhrdelník, náušnice – Matilda Makes / topánky – Lasocki, CCC / žlté šaty – Promod / čierna kabelka – Esprit / modrá kabelka - Camaieu / rolák – Koton / bunda - Koton

2 komentáre:

Používa službu Blogger.